Reisedeltakere: Birgit Nesheim, Synnøve Nesheim og Caroline Løftingsmo.

torsdag 6. januar 2011

EL STORM CHASER!

HEIHEI PEEPZ!

Så i dag sviktet EL STORM CHASER (bilen), midt ute i ødemarka. Den ville rett og slett ikke starte. Først prøvde vi å gi den masse kjærlighet og oppmerksomhet, men det funket dessverre ikke, så vi måtte spørre etter startkabler. Det funket faktisk heller ikke, for det viste seg at vi hadde kjørt 2,2 mil ut i ørkenen uten bensin... Så det var ikke bilen sin feil, men vår egen! Vi fikk i alle fall start på bilen etter en stund, og klarte å rulle ned til en bensinstasjon for å fylle den opp. Litt spenning i hverdagen er bare kult.

Været var flott i dag

Buldringen i dag var sinnsykt slitsom. Vi jobbet litt på Yogi (takoverhenget fra i går), og det var tungt og smertefullt. Jeg nevnte vel at steinen her er utrolig grov? Etter det gikk vi videre til et enda større tak, et laaangt jævla bulder som går under en stein, og du må klatre både opp og ned, og så opp igjen.

I morgen skal vi ha hviledag. Hviledager er kjedelige, men nødvendinge. Når man ikke har klatret ute siden september, så blir man helt ødelagt etter tre dager. Og jeg mener ikke litt sliten i kroppen, men helt, totalt ødelagt. Planen for morgendagen er å droppe Chris av på en internettplass så han kan skrive en skoleoppgave (stakkars), så skal vi hente soveposene vi har bestilt (julegave fra mamma og pappa) og kjøpe et billig telt så vi kan flytte opp i ørkenen (endelig)! Også skal vi drikke masse kaffe!

1 kommentar:

  1. Heia! Det er rene goodfeeling å følge bloggen, du skriver godt, rene roadmovien. Bildene er toppers. Andre følger og bloggen, han er i Hemsedal, kjører brett, bor i campingvogna med venner, ja, slikt liv dere har med natur og gode mennesker omkring seg, hva mer er det å ønske seg. Både her sør og i nord vasser vi i sne, slik er det med den saken. Ja, enig me majkinja, begrepene har nok gått oss hus forbi. Æ likte at du skreiv "kule problema", blei en anna dimensjon å se problema ut i fra. Hils folka! Anne.

    SvarSlett