Reisedeltakere: Birgit Nesheim, Synnøve Nesheim og Caroline Løftingsmo.

mandag 3. januar 2011

Dag 1, 2 og 3.

Heihei Norge!
Nå er vi her! USA! LA! Wohoo!
Klokken er nå 12.14 i LA og dette er dag tre. Foreløpig har vi rukket å konstatere at USA er ganske likt som på film, og at å spise frokost på Burger King ikke er så fantastisk som det kanskje høres ut. De få dagene vi har vært her har vi stort sett vært opptatt med å finne en bil. Vi klarer nemlig ikke å få ro i kroppen før vi befinner oss midt ute i ødemarka omringet av buldresteiner. Men nå er det ikke lenge igjen å vente, for vi har faktisk funnet en søt liten kassebil med masse positiv energi! Det er en Dogde van fra 1993 med syv seter. Vi gikk dessverre over budsjettet, så vi må leve ganske sparsommelig framover. Nå sitter vi bare å venter på å få hentet bilen. Ventingen foregår på en junkfoodplass med det beskrivende navnet FATBURGER.

Forhåpentligvis blir det litt flere bilder på de neste innleggene, når jeg har en data tilgjengelig og har tatt noen bilder.

1 kommentar:

  1. Urk, ikke spis dere syke på burgere nå, Fatburger er noe av det ærligste kjedenavnet jeg har hørt.
    Dodge er fine de (Miles sier jeg har dårlig smak i bil), vel jeg må få pent be om en rapport etter endt ferie om hvordan Dodgen utførte jobben.
    Mamma nevnte noe om et budsjett som døde.

    SvarSlett