Reisedeltakere: Birgit Nesheim, Synnøve Nesheim og Caroline Løftingsmo.

onsdag 16. februar 2011

Idiotene på rømmen!

El Pasos siste dager:
Det vi husker best fra de siste dagene i El Paso er nok været. Det jævla drittværet. To dager på rad ble det satt kulderekord; på det verste var det minus 15 grader celsius. Ikke at dette er så ille for oss tøffinger fra Norge, men resten av byen ble satt helt ut av spill. To store generatorer gikk gaiken, og store deler av El Paso var mørklagt. En av kveldene prøvde vi å gå på kino, men vi ble faktisk evakuert etter halve forestillingen da strømmen gikk. Det var altså et par dager med unntakstilstand i Texas. Heeelt Texas.Dagene med kulde brukte vi på å sitte inne på det knøttlille hotelrommet med brakkesyke, spise burgere og skyte gevær oppe hos Joe.
Men det ble bedre! Været altså, jeg vet ikke helt med stemningen. De kalde dagene bodde vi heldigvis på Trond sitt rom på Value Place (Fire stykker på et enmannsrom), men da kulden gav seg flyttet vi ut i telt igjen. Det sier seg kanskje selv at det lille teltet vårt til 30 dollar ikke hadde overlevd den sterke vinden, snøstormen og kulden. Det var rett og slett ikke til å redde. Derfor måtte vi låne et telt av Joe the hero, nok en gang redder han oss i nøden.

Thermaresten overlevde!
Så fikk vi endelig klatret litt igjen. Dag 1 etter kulden dro vi på North og gikk Mexican Chicken (V6). Dette er nok det fineste bulderet jeg gikk i Hueco, med heelhooks og positive tak i et takoverheng. Dag 2 etter kulden klarte vi å drite oss ut med å spise frokost utenfor hovedkvarteret før vi meldte oss inn, og dermed måtte vi sitte i kø i tre timer før vi gav opp. Så vi dro heller på en cowboybutikk i byen og prøvde på stygge klær. Dag 3 dro vi på West så J-Fred kunne få prøve seg på et av prosjektene sine, dessverre gikk han det ikke. Til tross for 2 Red Bull og adrenalinklaps i ansiktet.

Vi prøvde oss også på litt ''fest'' innimellom klatringen, uten at det var så vellykket. En kveld tenkte vi at vi kanskje skulle teste ut en av de få kulturelle tilbudene El Paso har å by på – en strippeklubb. Vi syntes alle dette var en kjempeidé, strippeklubb i Texas, hallo! Dessverre tok det ikke lang tid før vi alle satt med spysmak i munnen og håpet de snart skulle stenge så vi kunne komme oss ut derfra. Vi syntes nemlig det var litt frekt å bare stikke med en gang siden vi var de eneste gjestene, bortsett fra en ensom mann med bart. Men da har vi i alle fall opplevd det!
Dagen etter strippeklubben lå vi stort sett bare i sanda og sov. Dette kunne forsåvidt ha vært ganske digg og avslappende, hadde det ikke vært for den heftige orkan-sandstormen som la teltet vårt flatt og blåste sand langt oppi nesa på deg. Æsj! Etter en stund ble vi ganske lei, og dro til byen for å spise burger på Five Guys, vår nye favoritt fast-foodkjede. Her kommer reviewen:

FIVE GUYS: Her lager de hele burgern på bestilling, kjøttet også (på andre plasser steker de kjøttet på forhånd og putter det i en skuff, der de lagrer det hele dagen). Resultatet er amaziiing! Et annet superpluss er at du kan velge akkurat hva du skal ha på burgern, fra en liste på kanskje 30 ingredienser. Også er det friesen da! DRITGOD og skikkelig hjemmelaget! Det eneste minuset er at når du bestiller en liten kopp med fries, så putter de koppen i en svær pose også heller de over ett kilo fries! Dette synes vi er sløsing; tenk på de fattige barna i Afrika! POENG: 9,7! Det skal mye til for å slå disse!

Siste dag i El Paso. Det er kaldt og det blåser. J-Fred er på guidet tur på East; vi gidder ikke å være med. Vi skal klatre på North. Men det er jævlig kaldt, så først må vi sitte en stund i bilen å spille Angry Birds på iPoden. Vi prøver å gå ut av bilen to-tre ganger, men herregud det er kaldt! En gang til prøver vi, og vi kommer så langt som å ta ut sekken av bilen. Det viser seg at en halv liter Rock Star har sprengtes i sekken, og alt er pisse vått og klissete. Vi gir opp klatringen og tilbringer tre timer til i bilen. Klokka seks er J-Fred ferdig på East, og han har visst skadet seg. Ringbåndet på langefingern hans er sprengt! Stakkars J-Fred! Vi finner da ut at nå gidder vi ikke mer! Så to timer senere er vi på Interstate 10 mot San Diego! HERLIG! Endelig ferdig med El Paso!

San Diego: Vi spiste god Sushi. Nam nam. Så var vi på byen en tur. Litt kjedelig. Så dro vi på et epic nach. En merkelig opplevelse.
Det hele foregikk inni en gigantisk gullbuss på størrelse med et hus. På innsiden var det speil i taket og et elektrisk klesskap. Herregud så harry! Bussen var eid av et rikt par som leide ut privatjets med call-girls inkludert i prisen. De hadde truffet hverandre på sugardaddy.com. Classy. Etter nachet møtte vi en mann med en svulst på magen og et utstående øye som rappet en ganske kul rap for oss. Så spiste vi pizza på seven eleven.
Etter San Diego levde vi strandlivet et par dager. Akkurat nå husker jeg ikke engang hvilke strender vi har vært på, men vi endte i alle fall opp på Venice i LA etter et par dager on the road. En eller annen plass på veien tok jeg til og med en piercing i øret! Det gjorde helt sinnsykt vondt! Søndag 13. skulle egentlig J-Fred møte broren sin på LAX, men han hadde stilt klokken en time feil i New York og mistet flyet sitt. Før vi mobber ham for mye bør det nevnes at vi levde en time feil over et døgn i San Diego, uten å merke en dritt! Slik er det når man er fri som fuglen.
Mandag 14. slapp vi J-Fred av på LAX så han kunne hooke opp med broren sin. Det var litt trist at han ikke skulle være sammen med oss lenger, men vi ser han igjen i Bishop snart! Heldigvis!
Så satt vi oss i bilen og kjørte mot Berkeley og San Francisco! Det er her vi er nå!
Berkeley er en veldig fin liten studentby, på størrelse med Tromsø, og vi bor på et lite rom sammen med Ida og Beate, som er vennene til Synnøve fra Tromsø. Veldig koselig. Rommet er forresten lokalisert i et veldig autentisk Frat-house! Akkurat som på film! Det er Fraternities and sororities overalt her, med greske bokstaver og full pakke. Vi håper vi får den fulle collegeopplevelsen på torsdag, da vi skal på Frat-party. Vi håper på røde plastglass og beerbongs. Men først skal vi dra på kino og se på Justin Bieber!!! OMGOMGLOL! Vi gleeeeder oss!! Her kommer bilder! Nyt!

J-Fred med gevær!

Chilli hotdog

Amerikansk kinomeny.

Skyting!

Ved Mexican Chicken!

Rumpa til Joe!

Caroline rocker Ed Hardy!

Gud vi er kule

Lille Mongo

J-Fred insisterte på å lakke neglene til Caroline
Sexy


Lille Mongo 2


Husker ikke navnet på dette, men det var en V7 som Caroline Cruiset! Jeg gikk det ikke...

Bilparty med Sharkbait

Pre-bilparty. Det kom flere

Festivalfeeling

ett av de fjorten bildene J-Fred tok med Royal.


Jesus strikes again










Theta Delta Chi



 

1 kommentar:

  1. Sinnsykt...! Dere får jo oss her hjemme til å fremstå ekstremt trauste, avbalanserte og normale. Herlig! Trondheim (les:Fosen) har jo også burgere, gønnere, bikjer og gærninger (og bratt buldring), men jeg mistenker at det allikevel har et stykke igjen til Birgit & Co in the u s and A...HAHAHA

    Hils alle kjente!

    SvarSlett